Huoletonta elämää nykyaikaisessa seniorikodissa

Kuva: Havainnekuva Attendo Aviapoliksesta

Attendo rakentaa Vantaan Veromieheen modernin senioritalon, joka tuo erilaisia asumispalveluita saman katon alle. Huhtikuussa 2019 valmistuvaan taloon rakentuu sekä tehostetun palveluasumisen paikkoja että seniorikoteja kevyempää tukea kaipaaville ikäihmisille. Seniorikodit yhdistävät helposti saatavilla olevat palvelut itsenäiseen elämään omassa kodissa.

Hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden äärelle rakentuva Attendo Aviapolis tarjoaa ikäihmisille modernit puitteet mukavaan elämään. Senioritalo on Attendon palveluasumisen konsepti, jossa ympärivuorokautisen hoivan lisäksi tarjolla on mahdollisuus leppoisaan, kevyemmin tuettuun elämään.

“Useat ikäihmiset haluavat asumiseltaan mukavuutta ja turvaa sekä yhteisöllisyyttä ja itsenäisyyttä sopivassa suhteessa. Aviapoliksessa on mahdollista asua omassa vuokra-asunnossa, johon saa tilattua erilaisia palveluita siivouksesta ja ruoka-annoksista hoitaja- ja fysioterapeuttipalveluihin. Tarjolla on myös yhteisöllisiä aktiviteetteja, joihin voi halutessaan osallistua”, kuvaa senioritalon johtaja Anu Moniruzzaman.

Vuokra-asunnot on suunniteltu ikääntyvien ihmisten tarpeisiin: niistä löytyvät nykyaikaiset keittiöt, esteettömät kylpyhuonetilat ja ranskalaiset parvekkeet. Elämänkaarikodiksi nimetty rakennus tarjoaa kohtaamispaikan alueen lapsille ja ikäihmisille, sillä kohteeseen rakennetaan hoivakodin lisäksi päiväkoti Touhula.

“Attendo Aviapolis on hyvä osoitus nykypäivän palveluasumisesta. Elämä senioritalossa on itsenäistä ja omannäköistä, mutta apua ja tukea saa aina tarvittaessa. Jos tuen tarve kasvaa, samassa pihapiirissä voi kuitenkin asua tuttujen ihmisten ympäröimänä, sillä rakennuksessa on myös ympärivuorokautisen hoivan asumispaikkoja”, Moniruzzaman jatkaa.

Attendo Aviapolis rakentuu Veromieheen lähelle kauppakeskus Jumboa ja Flamingo-viihdekeskusta, josta löytyy muun muassa kylpylä.

Tiedote/lähde: Attendo